Nyhed

Nyt Substans ude nu

Otte ud af ti medlemmer er bekymrede for at blive nedslidt, inden deres pensionsalder. Hvad kan du selv gøre for at undgå at blive nedslidt? Bliv klogere i det nye Substans.

Otte ud af ti medlemmer er bekymrede for at blive nedslidt, inden deres pensionsalder. Hvad kan du gøre for at undgå at blive nedslidt? Bliv klogere i det nye Substans, hvor du også kan læse, hvordan kok og foredragsholder Thomas Rode lagde sit liv om og nu prøver at motivere andre til det samme.

Otte ud af ti medlemmer af Fødevareforbundet NNF er i høj eller nogen grad bekymrede for at blive nedslidt, inden de når pensionsalderen. Bekymringen gælder både medlemmerne over 50 år og de yngre mellem 15-29 år, hvor tre ud af fire ikke tror, de kan arbejde med samme styrke og tempo som i dag, til de når deres pensionsalder.

Substans sætter i temaet fokus på medlemmernes bekymringer spørger tre af dem, hvilke konsekvenser de er bange for, at nedslidning kan have for deres liv på sigt. Hvad har de gjort eller overvejer at gøre for at undgå at blive nedslidt. En mulighed er uddannelse, men kan man uddanne sig ud af nedslidning?

Mød Thomas Rode - Jeg vil være den bedst mulige udgave af mig selv

Da gourmetkok, foredragsholder og forfatter Thomas Rode var sidst i 30'erne, besluttede han at lægge sit liv om. I en alder af 50 år har han det i dag bedre end nogensinde og håber, at han kan inspirere andre til at tage samme valg. Men hvor finder man motivationen til at gøre det, der skal til?

Og så kan du komme på besøg hos Tulip Food Company i Aalborg, mens de laver frikadeller til danskernes juleborde, og med bag kulisserner hos fiskemanden, når Substans følger fiskehandler Gian Lasse Pedersen, mens han gør klar til dagens rykind i fiskeafdelingen i Meny i Taastrup.

Læs det nye Substans her.