Nyhed

Pensionsordningen i Industriens Pension er blevet endnu bedre

Medlemmer af Fødevareforbundet NNF, som har deres pensionsopsparing i Industriens Pension, har nu fået en endnu bedre pensionsordning. Forsikringerne er forbedret, og der er flere muligheder for selv at skrue op og ned for dækningerne.

De medlemmer af Fødevareforbundet NNF, som har deres pensionsopsparing i Industriens Pension, har nu fået en endnu bedre pensionsordning. Forsikringerne er forbedret, og der er flere muligheder for selv at skrue op og ned for dækningerne.

De fleste medlemmer af Fødevareforbundet NNF har deres pensionsordning i Industriens Pension, og nu er pensionsordningen blevet endnu bedre. Industriens Pension har især forbedret forholdene de forsikringer, som dækker, hvis der sker et uheld, og ens arbejdslivet ikke kan fortsætte, som man havde planlagt.
Ordningen blev forbedret på flere fronter:

1) Forsikringerne ved tab af erhvervsevne og visse kritiske sygdomme forbedres og udvides, så de nu automatisk dækker alle aktive medlemmer.
Indtil nu har du som tidligere medlem af PNN PENSION eller PHI Pension selv skulle vælge nogle af forsikringerne til.

2) Forsikringen ved dødsfald før pensionsalderen ændres.
Nu får de efterladte som minimum en udbetaling, der svarer til størrelsen af den afdødes opsparing - og i nogle tilfælde endnu mere.
Ved dødsfald efter pensionsalderen er det også blevet muligt at sikre de efterladte endnu bedre end i dag, men det skal man først tage stilling til, når man går på pension.

3) Flere muligheder for at selv at tilpasse størrelsen af forsikringerne.
Det gælder både forsikringerne ved dødsfald, kritiske sygdomme og tab af erhvervsevne.

4) En del af indbetalingerne bliver nu automatisk sat ind på en såkaldt aldersopsparing.
Her er udbetalingen skattefri, og den bliver ikke modregnet i tillægget til folkepensionen. Til gengæld kan indbetalinger til aldersopsparingen ikke trækkes fra i skat.

Alle ændringer er trådt i kraft den 1. april i år.

Få overblik på hjemmesiden eller app'en
Har du din pensionsopsparing i Industriens Pension, kan du tjekke, hvordan du er forsikret, og hvor meget du kan regne med at få, når du går på pension ved at logge på industrienspension.dk/Minside. Du kan også få et overblik over dine forsikringer og din opsparing via selskabets app, der kan hentes i App Store eller i Google Play.

Har du din pension i PensionDanmark, har du mulighed for at hente selskabets nye, forbedrede app, hvor du nemt og hurtigt kan få overblik over din pensionsordning.