Nyhed

Hold efterårsferie med Fødevareforbundet NNF

Når du er medlem af Fødevareforbundet NNF, er du også automatisk medlem af LO Plus. Og med dit LO Plus-kort i lommen kan du holde efterårsferie med gode rabatter på oplevelser.
Genrebillede: Efterår
Genrebillede: Efterår

Når du er medlem af Fødevareforbundet NNF, er du også automatisk medlem af LO Plus. Og med dit LO Plus-kort i lommen kan du holde efterårsferie med gode rabatter på oplevelser.

Skolernes efterårsferie står for døren, og er du medlem af Fødevareforbundet NNF, kan du med dit LO Plus-kort både komme billigere i biografen og BonBon-land og spare penge på en smuttur til Sverige.

Gys i biografmørket

Fredag den 13. oktober kan du synke ned i biografens bløde stole og nyd dine popcorn, mens du ser thrilleren 'Snemanden'. Filmen er baseret på bogen af Jo Nesbø og handler om kriminalbetjenten Harry Hole (Michael Fassbender), som efterforsker en kvindes forsvinden, efter hendes halstørklæde findes bundet om en blodig snemand. Holes efterforskning udvikler sig dog til en jagt på en seriemorder, der kun slår ihjel på de hvide vinterdage.

Filmen er instrueret af svenske Tomas Alfredson, der er kendt for filmene 'Lad den rette komme ind' fra 2008 og 'Dame, konge, es, spion' fra 2011.  

Priser:

  1. 59 kr. pr. medlem + én ledsager
  2. 95 kr. for gæster udover (max 5 gæster ud over - dvs. 7 i alt)

Læs mere og bestil her

BonBon-Land

Lørdag den 14. oktober byder vi vores LO Plus-medlemmer til BonBon-Land, hvor årets Hallohviin-tema er Skeletternes Fest.

I den skøre og sjove forlystelsespark kan du i år opleve intet mindre end 4 unikke Hallohviin-labyrinter og et værksted for de mindste - så der er noget for hele familien. Skyd efterårsferien godt i gang med masser af stemning, gys og grin. Når entréen er betalt, er der som altid fri adgang til alle kørende forlystelser.

Du kan vælge mellem to billettyper:
Online-billet: kr. 99,-
(kan købes til og med 14. oktober 2017)
Eller

Online-billet + 50 kr. værdibevis: kr. 149,- inkl. rabatkupon på 20 % til souvenirshoppen (kan købes til og med 11. oktober 2017)
Hent din rabatkode og køb billetter her 

Den særlige LO Plus rabat gælder kun til lørdag den 14. oktober 2017. Medlemskort skal vises i entréen i BonBon-Land sammen med billetterne.

Smuttur til Sverige

Tag børnebørnene med gratis på en hyggelig endagstur med færgen til fra Frederikshavn til Göteborg d. 18. + 19. oktober. Alle bedsteforældre, som rejser disse dage, kan gratis tage et barnebarn med!

Stena Line sørger for en fantastisk start, hvor alle børn, som er sammen med deres bedsteforældre, får en gratis goodie bag i afgangsterminalen i Frederikshavn. På færgen er der mulighed for at spise en lækker morgenbuffet, besøge legerummet eller, hvis vejret tillader det, besøge kaptajnen på broen.

Færgen sejler kl. 08.00 fra Frederikshavn, og I er fremme i Göteborg klokken 11.30.
Efter en dejlig dag i Göteborg sejler færgen retur på følgende tidspunkter:
kl. 16.00 med ankomst i Frederikshavn kl. 19.25
kl. 18.20 med ankomst i Frederikshavn kl. 21.50

Læs mere og bestil