Nyhed

Få julegaverne i hus med rabat

Få råd til mere med LO Plus. Vi har samlet inspiration til julens gaver, hvor du får rabat med dit LO Plus medlemskab

Få råd til mere med LO Plus. Vi har samlet inspiration til julens gaver, hvor du får rabat med dit LO Plus medlemskab

Som medlem af Fødevareforbundet NNF er du automatisk medlem af LO Plus og har dermed adgang til en række fordele og rabatter. Og hvorfor ikke benytte det, når julegaverne skal i hus. Herunder kan du se et udvalg af de steder, hvor du kan købe gaverne billigere.

Se flere rabatsteder samt andre medlemsfordele på loplus.dk

Få 10 % rabat hos alt fra Bahne

Mangler du noget til en, du holder af, så finder du det sikkert hos Bahne. Hos Bahne har de et stort sortiment af boliginteriør, køkkenudstyr, mode, sko og accessories. Du får 10 % - også på de nedsatte varer. Hvad enten du vil købe i ro og mag bag skærmen derhjemme, eller ned i forretningen og blive inspireret, kan du handle med rabat.

Læs mere og bestil her

Spar 20 % på den personlige julegave med CEWE fotoprodukter

Hvem bliver ikke glade for billeder af de mennesker, de holder af? CEWE tilbyder mange forskellige typer af fotoprodukter. Igennem CEWE kan du få dine billeder printet direkte i en bog, lave personlige billeder til dit hjem, lave invitationer, en fotokalender og meget mere.

Læs mere og bestil her

5 % på gavekort fra Sendentanke

I tvivl om, hvad din udkårne mangler? Så kan du finde et væld af gavekort, der gør alle glade. Du kan vælge luksusgavekortet, og vælge det beløb, der passer dig ─ eller udvælge en særlig oplevelse eller forretning, som du ved vil ramme plet.  Gavekortene kan enten sendes med posten i en fin gaveæske, eller bestilles og modtages med det samme på SMS eller e-mail. Så bliver det ikke nemmere!

Læs mere og bestil her

Få 10 % på festtøjet hos Zalando

Julen er som bekendt hjerternes fest, og det betyder nye kjoler til garderoben. Kom tøjkrisen til livs med både julekjolen og nytårsoutfittet. Du finder et bredt sortiment til hele familien på Zalando.dk 

Læs mere og bestil her

Få 20 % rabat på shows med Danmarks sjoveste komikere

Skal gaven bringe et smil på læben hos den du elsker, eller er du I tvivl om, hvad du skal give til personen, der har alt? Så er oplevelser den rette vej frem! Med FBI kan du købe billetter til stand-up shows og Comedy Zoo i Aarhus og København med 20 % rabat.

Læs mere og bestil her

Fast lav pris på lækre gadgets fra Philips

På www.philips-butikken.dk finder du de nyeste produkter fra Philips. Her finder du den perfekte gave til hele familien; barbermaskinen til far, babyalarmen til de nybagte forældre, Bluetooth højtaleren til alle, køkkenmaskinen til mor og hovedtelefoner til teenageren.

LO Plus medlemmer får specialpriser på alle produkterne og meget mere!

Læs mere og bestil her