Foto af Fødevareforbundet NNF's COOP-medlemmer har sagt klart ja til den overenskomst, som næstformand Jim Jensen og HR-advokat fra COOP Pernille Grenaa underskrev torsdag den 18. maj.
Nyhed

Stort ja til overenskomst med COOP

93 procent stemte ja til den nye overenskomst med COOP. Næstformand Jim Jensen glæder sig over opbakningen.

93 procent stemte ja til den nye overenskomst med COOP. Næstformand Jim Jensen glæder sig over opbakningen.

Midt i maj nåede Fødevareforbundet NNF og COOP til enighed om en ny overenskomst for bagere og slagtere i COOP's butikker. Nu har overenskomsten været til afstemning blandt Fødevareforbundet NNF's COOP-medlemmer, og resultatet blev et massivt ja. Næsten 93 procent af de afgivne stemmer blev sat ved et ja, helt præcist 92,98 procent, mens 7,02 satte krydset ved et nej.

Næstformand i Fødevareforbundet Jim Jensen er tilfreds.

- Vi glæder os over den massive opbakning til resultatet, siger Jim Jensen.

Mere tryghed

I forbindelse med underskrivelsen af de nye protokollatter, der danner baggrund for overenskomsten, tilbage i maj måned, udtrykte Jim Jensen glæde over indholdet i aftalen.

- Det kommer vores medlemmer i COOP's butikker til gavn, at de får en ny overenskomst, der indeholder forbedringer på de sociale områder og giver tryghed. Vi har fået udvidet fritvalgsordningen, og der er muligheder for seniordage, samt forbedringer for børnefamilierne, sagde Jim Jensen ved den lejlighed.

Afstemningen om overenskomsten løb frem til den 15. juni.