Foto af Bagere, slagtere og konditorer i selvstændige brugsforeninger har stemt ja til den nye overenskomst.
Nyhed

Stort ja til ny overenskomst med Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening

91 procent har sagt ja til en ny overenskomst for slagtere, bagere og konditorer, der arbejder i selvstændige brugsforeninger.
Brød Bager GENRE rundstykker
Brød Bager GENRE rundstykker

91 procent har sagt ja til en ny overenskomst for slagtere, bagere og konditorer, der arbejder i selvstændige brugsforeninger.

Der er stor opbakning til den nye overenskomst mellem Fødevareforbundet NNF og Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening.

Overenskomsten dækker slagtere, bagere og konditorer, der arbejder for de selvstændige brugsforeninger.

Afstemningen er netop afsluttet, og resultatet er blevet et markant ja. 91,14 af de adspurgte medlemmer har sat krydset ved et ja, mens 8,86 har valgt at stemme nej. Ingen har stemt blankt. I alt har Fødevareforbundet NFF 304 stemmeberettigede medlemmer på overenskomsten.

Forhandlingssekretær for Butiksområdet i Fødevareforbundet NNF Flemming Mogensen er glad for den store opbakning til den nye overenskomst.

- Vi er glade for, at vores medlemmer har bakket op om vores anbefaling om at sige ja til overenskomsten. Det er vi stolte af, siger Flemming Mogensen.

Ingen systematisk modregning

Den nye overenskomst sikrer blandt andet, at arbejdsgiverne ikke kan anvende modregning de næste to overenskomstperioder. Desuden vil arbejdsgiverne derefter ikke kunne modregne systematisk, men kun efter en personlig samtale med den enkelte medarbejder.