Nyhed

Nyt Substans på gaden

Det nye nummer af Substans er ude nu. Her kan du blandt andet læse interviewet med hele Danmarks Lunte og se, hvordan dine kollegaer har dækket op til dig.

Det nye nummer af Substans er ude. Her kan du blandt andet læse et interview med hele Danmarks Lunte og se, hvordan dine kolleger har dækket op til dig.

Fra den 1.- 24. december ruller han over skærmen på DR Ramasjang som den naive nisse Lunte i julekalenderen "Nissernes Ø". Men Flemming Jensen er faktisk uddannet skolelærer, selvom han i størstedelen af sit liv har været skuespiller, forfatter, satiriker og meget andet. Men netop Luntes naivitet er noget af det, Flemming Jensen vil have mere af i verden, og i det nye Substans, kan du læse hvorfor. 

Blandt meget andet kan du også læse om Erik Jonassen, som ikke vidste, at hans tidligere arbejdsgiver skyldte ham feriepenge, da han havde været langtidssygemeldt i det sidste år af sin ansættelse - og det vidste arbejdsgiveren heller ikke. Erik Jonassen fik hjælp af Fødevareforbundet NNF til at gøre arbejdsgiveren opmærksom på det, og han fik sine penge.

Og så kan du komme med en tur på chokoladefabrikken Aurion, hvor de laver fyldte chokolader. Og det kræver både tid og tålmodighed.

Læs det nye Substans her.