Nyhed

Blog: Mødet med medlemmernes virkelighed

Jeg bliver stolt, når vores medlemmer træder frem og tilbyder deres indsats til fællesskabets opgaver.

Jeg bliver stolt, når vores medlemmer træder frem og tilbyder deres indsats til fællesskabets opgaver.

Da vælgerne i Skive var ved stemmeurnerne i forbindelse med kommunalvalget, valgte 544 at sætte deres kryds udfor Kim Jepsen. Dermed sikrede han sig en plads i kommunalbestyrelsen - og blev den socialdemokrat, der fik næstflest stemmer. Kim er produktionsarbejder på Thiese Mejeri, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske Kim stort tillykke med valget.

Jeg bliver stolt, når vores medlemmer træder frem og tilbyder deres indsats til fællesskabets opgaver. Jeg er sikker på, at det kommer Skibonitterne til gavn, at de har valgt en mand fra virkeligheden ind i byrådssalen.

At det altid er fornuftigt at møde virkeligheden, viste også vores Synlig Forbundsdag, der løb af stablen den 9. november. Den torsdag var alle kontorer i vores forbund lukket, og alle valgte og ansatte var på besøg på medlemmernes virksomheder. Det var en stor oplevelse for os at møde jer på jeres hjemmebane. Tak til alle, der tog venligt imod os!

Og sidder der nogen og ærgrer sig over ikke at have fået besøg, så kan jeg berolige jer med, at vi allerede har sat den næste Synlig Forbundsdag i kalenderen. Det bliver den 9. maj 2018.

På gensyn og rigtig god jul og godt nytår.