Nyhed

Blog: Et Nordjylland for velfærd

Nu er kommunalvalget 2017 vel overstået, og alle 11 nordjyske kommuner har konstitueret sig.

Nu er kommunalvalget 2017 vel overstået, og alle 11 nordjyske kommuner har konstitueret sig. 

Vi havde i Fødevareforbundet NNF Nordjylland fem kandidater, som stillede op til kommunalvalget, deraf har de tre fået sæde i byrådet, henholdsvis John Christiansen i Morsø Kommune med 265 personlige stemmer, Karsten Thomsen i Frederikshavn Kommune med 407 personlige stemmer og sidst, men ikke mindst Peter Uno Andersen i Thisted Kommune med 429 personlige stemmer.

Derudover er Danny Rosenkilde Nielsen blevet første suppleant i Brønderslev Kommune med 207 stemmer. Michael Toft er blevet suppleant i Vesthimmerlands Kommune med 206 stemmer.
Vælgerne har prioriteret et Nordjylland for velfærd, idet vi har fået et mere rødt Nordjylland. Samlet set er Socialdemokratiet gået frem med 14 mandater i Nordjylland, og regionen fik endnu en socialdemokratisk borgmester, nemlig i Thisted. Ligeledes har valget affødt yderligere to socialdemokratiske mandater til regionsrådsvalget.

Vi i Fødevareforbundet NNF Nordjylland ønsker tillykke med valget og ser frem til et godt samarbejde på de politiske områder, som gavner vores medlemmer og deres tilknytning til arbejdsmarkedet.