Nyhed

Blog: Det lød så godt...

For lige præcis et år siden brugte jeg denne plads til at rose Danish Crown for de nye gode takter, der dengang kom fra Jais Valeur. Desværre har koncernen ikke omsat de fine ord til konkret handling. Næsten tværtimod.

For lige præcis et år siden brugte jeg denne plads til at rose Danish Crown for de nye gode takter, der dengang kom fra Jais Valeur. Desværre har koncernen ikke omsat de fine ord til konkret handling. Næsten tværtimod. 

Det er kun få uger siden, vi så en fabrikschef anklage en medarbejdergruppe for at komme til Danmark og arbejde for "bare at fylde cigarkassen op". Det er da en mærkværdig tilgang at have til sine medarbejdere.

Alle lønmodtagere - uanset, hvor de kommer fra, og hvor de arbejder - arbejder vel for at tjene penge og få smør på brødet. Jeg var målløs, da jeg læste udtalelserne, og jeg vil gerne understrege, at i Fødevareforbundet NNF Østjylland er alle medlemmer lige og lige
meget værd. Det må ingen være i tvivl om.

På Danmarks største slagteri og afdelingens største arbejdsplads, har vi heller ikke kunnet se de store investeringer i medarbejderne. Tværtimod byder hverdagen på et øget pres og på stramninger af akkorder. Det skaber usikkerhed og frustration, hvilket er dybt
beklageligt.

Jeg håber, at Danish Crown i 2018 vil leve op til de gode takter i strategiplanen "4WD". Jeg vil i hvert fald anbefale dem at se medarbejderne som en ressource og behandle dem med respekt.

Rigtig god jul og godt nytår.