Nyhed

Sådan var min kongres

Vi mødte fem kongresdeltagere og fik deres oplevelsen af kongressen

Vi mødte fem kongresdeltagere og fik deres oplevelsen af kongressen

Kaj Neumann

- Det var meget bedre denne gang end for fire år siden. Det har bare kørt, og folk har ikke været hakkende på hinanden. Jeg er imponeret over, at det hele bare fungerer. Stærkeste beslutning har været, at vi besluttede Fællesskabsløsninger 2. Det var det eneste rigtige at gøre. Vi bliver færre medlemmer, og vi må ligesom alle andre steder tilpasse os.
Kaj N. Neumann, afdeling Syd

peter uno kongres 2016

- Det har været en rigtig god kongres. Højdepunktet har været vedtagelsen af hovedbestyrelsens oplæg til Fællesskabsløsninger2. Og personligt er jeg rigtig glad for at få lov til at fortsætte i hovedbestyrelsen. Og ellers har der været en god ånd. Her i NNF bliver der snakket frit for leveren på kongresserne. Det kan jeg rigtig godt li', og det er ærligt og redeligt. Selve kongresfesten var den bedste kongresfest, jeg har oplevet. God musik, dejlig mad og underholdning. Det var bare godt hele vejen igennem.
Peter Uno Andersen, tr hos Tican, Thisted.

Kim Hare

- Det har været spændende og lærerigt, og vi har fået truffet nogle beslutninger, som betyder, at vi fortsætter som et selvstændigt forbund. Højdepunktet var, at Fælleskabsløsninger2 kom igennem uden, at der kom mange ændringer. Og så synes jeg, at både Mette Frederiksen og Ole Wehlast kom med gode indlæg, som fik samlet os om, at der skal ske ændringer, når vi snakker tilbagetrækning. Vi skal kunne komme fra arbejdsmarkedet med værdigheden i behold. Det har været et stort issiue her - og det er der ude på arbejdspladserne.
Kim Hare, tr hos Tulip i Aalborg

selman abdili

- Det har været en rigtig fin kongres, hvor der er noget at komme hjem med. Jeg skal hjem og forklare, at gruppeliv er afskaffet, og at vi får en kontingentstigning.
Selman Abdili, tr hos Kohberg

betina moslund

- Det allervigtigste der skete var, at vi nu går fra seks til fire afdelinger. Det skal jeg hjem og forklare, og så kommer vi også hjem med en kontingentstigning. Det sjoveste var festen med god underholdning i Elvis, og så står man også her og har fået lært formanden lidt bedre at kende og mødt en masse mennesker.
Betina Moslund, tr Fertin Pharma i Vejle