Nyhed

Ole Wehlast genvalgt som forbundsformand

Hovedopgaven bliver at holde debatten om tilbagetrækning højt på den politiske dagsorden

Hovedopgaven bliver at holde debatten om tilbagetrækning højt på den politiske dagsorden

Dermed fortsætter han som frontfigur for forbundets politiske indsats, som han har været det siden 2005.  

For Ole Wehlast består opgaven i at fastholde Fødevareforbundet NNF's position som en synlig og stærk stemme i den politiske debat.

- Hovedopgaven bliver jo klart diskussionen om tilbagetrækningsalder. Der er det vigtigt, at vi sørger for at holde den debat i gang, når andre holder op med at interessere sig for det, siger han.

Bager fra Lyngby

På de interne forbundslinjer siger Ole Wehlast, at hovedopgaven selvfølgelig bliver at føre kongressens beslutninger ud i livet, hvor forbundets nye masterplan for, hvordan forbundet operer - Fællesskabsløsninger 2 - står højt på listen.

Fra talerstolen roste afgående næstformand Tage Arentoft samarbejdet med Ole Wehlast.

- Jeg har haft en forbundsformand, som rummer det hele. Han er visionær, strategisk og derudover så er han en god kammerat, lød det fra hans nærmeste samarbejdspartner fra forbundskontoret de sidste fire år.  

Ole Wehlast, som er født i 1959, kom ind i det faglige arbejde, da han blev valgt som tillidsrepræsentant for 150 FDB-bagere i Albertslund-området i 1980 efter, at han blot to år tidligere var færdiguddannet bager hos Lynges konditori i Lyngby.

Til daglig er det de færreste, som ikke har opdaget, at han udover entusiasmen for det daglige arbejde i forbundshuset i Københavns sydhavn og møder med tillidsvalgte, ministre, folketingspolitikere med flere, har en glødende interesse, når FCK løber på banen.