Foto af Tage Arentoft sagde lørdag farvel som næstformand på kongressen.
Nyhed

En dygtig næstformand takkede af

Kongressen tog lørdag afsked med Fødevareforbundet NNF’s næstformand gennem de sidste fire år. Tage Arentoft har valgt at stoppe for at gå på pension til foråret 2017

Kongressen tog lørdag afsked med Fødevareforbundet NNF's næstformand gennem de sidste fire år. Tage Arentoft har valgt at stoppe for at gå på pension til foråret 2017

- Jeg skal takke dig for et rigtigt godt samarbejde gennem efterhånden mange år. Du har arbejdet loyalt ud fra de beslutninger, som vores hovedbestyrelse har taget. Du har ikke altid været enig, men har altid formået at tilsidesætte dine egne holdninger i arbejdet. Du er kendt for at være ordholdende, og når en aftale er indgået, så er der ingen slinger i valsen.

Sådan sagde forbundsformand Ole Wehlast blandt andet, da han takkede Tage Arentoft for hans store indsats for forbundet.

Det var til et stående bifald, at Tage Arentoft kunne indtage talerstolen for sidste gang.

Han lagde ikke skjul på, at udfordringerne har været mange:

- Det har været spændende at være med, fordi vi har udviklet os så meget. Vi skal gøre noget ved det, som vi kan gøre noget ved. Udfordringerne fremover bliver ikke mindre. I står overfor rigtig mange udfordringer. Jeg synes, at denne her kongres kan adressere de her udfordringer til handlinger. Den opbakning har været en styrke.

Og så sendte han en særlig tak til forbundsformand Ole Wehlast og til en måske lidt overset gruppe medarbejdere i Fødevareforbundet NNF:

- Jeg haft en forbundsformand, som rummer det hele. Han er visionær, strategisk, og derudover så er du en god kammerat. Så er der alle dem, som vi ikke nævner. Men jeg vil gerne nævne vores HK'ere. Det er dem, som sørger for, at det hele fungerer i hverdagen. Og sørger for, at klæde os på i det omfang, vi er klædt af - og så alle tillidsrepræsentanterne, der gør det værd at være fagligt aktiv.

Tage Arentoft fortsætter i forbundet som seniorkonsulent, indtil han går på pension til foråret 2017.

Posten som forbundsnæstformand overlader han til Jim Jensen.

Kort om Tage Arentoft

  • 1952: Født
  • 1982: Fuldtids miljørepræsentant i BST-Tuborg
  • 1987: Tillidsrepræsentant på Tuborg på Brygsiden, senere B-gruppeformand for alle ansatte. Bestyrelsesmedlem i Restaurations- og Bryggeriarbejder Forbundet (RBF)
  • 1990: Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Carlsberg A/S
  • 1998: Udviklingskonsulent i AOF Hovedstaden
  • 1999: Freelanceopgaver for NNF. Uddannelsesplanlæggerkurser, kampagneleder på Strategisk Offensiv mm.
  • 2002: Ansat konsulent i Landbrugsgruppen - Fødevareforbundet NNF
  • 2004: Forbundssekretær på Forædlingsområdet
  • 2008: Forbundsseskretær for det Fødevareindustrielle område
  • 2012: Forbundsnæstformand Fødevarearbejderforbundet NNF