Nyhed

Wehlast: Godt at se Danish Crown satse offensivt

Fødevareforbundet NNF's formand glæder sig over et Danish Crown som ønsker at vokse og komme tættere på forbrugerne
Ole Wehlast forbundsformand
Ole Wehlast forbundsformand

Fødevareforbundet NNF's formand glæder sig over et Danish Crown som ønsker at vokse og komme tættere på forbrugerne

Onsdag den 9. november præsenterede Danish Crown deres nye strategi frem med 2021. 4WD som strategien hedder, skal sikre at Danish Crown via fokus på fire lande, bliver markedsleder i Nordeuropa og så skal der også foretages en større investering i Kina

Danish Crowns nye 2021-plan får en positiv modtagelse hos Fødevareforbundet NNF.

- Det er positivt at se, at Danish Crown er gået fra en defensiv til offensiv strategi, hvor man vil vokse og sikre sig en klar førsteplads i Nordeuropa. Og det virker rigtigt at satse på at komme tættere på det, som forbrugerne ønsker og producere flere højværdiprodukter, siger forbundsformand Ole Wehlast.

Han glæder sig til at høre mere om, hvor mange danske arbejdspladser strategien vil medføre. 

- I år har vi set, at Danish Crown har taget opgaver hjem til Danmark. Vi håber, at Danish Crown fortsætter med at finde nye business cases, som viser, at vi også fremover har et stabilt antal arbejdspladser på danske slagterier, siger han.

Han har forståelse for, at Danish Crown med sin plan har øjnene rettet mod en større investering i produktion i Kina.

- Det er positivt, at Danish Crown vil sikre markedsadgang til svin, som er slagtet og produceret i Danmark, og dermed holde fast og udbygge positionen på et stadigt vigtigere marked for den danske fødevarebranche, siger han.