Nyhed

Husk: Nu kommer dine feriepenge digitalt

Fra i år får du dit feriekort digitalt på borger.dk. Her kan du søge om feriepenge og se hvor mange penge du har til gode.
GENREBILLEDE sommer børn på stranden
GENREBILLEDE sommer børn på stranden

Nu er det slut med at få feriekortet ind af brevsprækken. Fra i år får du feriekortet digitalt, ligesom du kan søge om udbetaling af dine feriepenge online

Det er Folketinget som har besluttet, at der skal være en fælles digital løsning, så alle feriepenge bliver samlet og kan søges samlet digitalt.

borger.dk kan du fremover finde en oversigt over dine feriepenge. Du kan også søge om udbetaling af dine feriepenge, og se hvor mange feriepenge du har tilbage.

Her finder du en simpel guide til hvordan du søger om udbetaling af dine feriepenge.

Det nye ferieår starter 1.maj 2015, men du kan allerede nu søge om udbetaling, så du er sikker på at pengene kommer, når du skal holde ferie. 

Gå til borger.dk og se dit feriekort.

Du får et digitalt brev fra Feriepengeinfo i din e-boks i løbet af marts. Her kan du læse om de nye digitale muligheder.

Hvis der er fejl i beløb, antallet af feriedage eller at dine feriepenge ikke bliver udbetalt, skal du fortsat kontakte den arbejdsgiver, hvor du har optjent feriepengene.

Det er nemlig kun arbejdsgiveren, der kan rette fejlen og sørge for, at du får udbetalt dine feriepenge.

Er du i tvivl om du har fået de korrekte feriepenge, så tag fat i din lokale tillidsrepræsentant eller kontakt Fødevareforbundet NNF på 38 18 72 72.