Nyhed

Se video: Slagteriarbejder går i flæsket på DF-formand om efterløn

Brit fra slagteriet i Rønne fangede Kristian Thulsen Dahl, da han gæstede Bornholm til Folkemødet. Hvad skal vi gøre når du har afskaffet efterlønnen, spurgte hun DF-formanden, men der var ikke meget hjælp at hente

Brit Dahl Kofoed er slagteriarbejder i Rønne. Hun fangede Kristian Thulsen Dahl, da han gæstede Bornholm til Folkemødet. Hvad skal vi gøre, når du har afskaffet efterlønnen, spurgte hun DF-formanden, men der var ikke megen hjælp at hente

Brit Dahl Kofoed er 40 år, har arbejdet på slagteriet i 15 år. Hun kan først trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet som 69-årig. Hvad skal vi gøre, når du har afskaffet efterlønnen, var hendes spørgsmål til Kristian Thulesen Dahl.

Der var ikke meget hjælp at hente hos formanden for Dansk Folkeparti.

Se filmen: Brit konfronterer Kristian Thulesen Dahl

 

- Jeg er på slagteriet her på Bornholm, og har været slagteriarbejder i 15 år. Du har fjernet efterlønnen. Jeg og mine kolleger ved udemærket godt, at vi ikke holder til at arbejde til vi er 69. Det er for hårdt og for nedslidende. Hvad vil du have vi skal gøre?, spørger Brit Dahl Kofoed.

Formanden for Dansk Folkeparti, Kristian Thulensen Dahl, har ikke mange svar.

- Idéen er, og det kan man tro på eller lade være, forhåbningen er man udvikler jobs på arbejdsmarkedet, hvor der er plads til folk der ikke kan løbe så stærkt som de kunne 10-20 år før, sagde Kristian Thulesen Dahl og fortsatte:

- Du kan ikke sammenligne den situation der er på slagteriet nu og om 29 år.

- Vi har rigtig mange tunge løft og vi flytter mange kilo altid, siger Brit Dahl Kofoed, inden de to skilles.

Se filmen på Facebook og del med dine venner.