Foto af Langt de fleste medlemmer har stemt ja til overenskomsterne med Danske Slagtermestre
Nyhed

Stort ja til overenskomsterne med Danske Slagtermestre

Henholdsvis 96 og 97 % af medlemmerne stemte ja til de to overenskomster med Danske Slagtermestre for fødevareindustrien og butiksområdet

Henholdsvis 96 og 97 % af medlemmerne stemte ja til de to overenskomster med Danske Slagtermestre for fødevareindustrien og butiksområdet

Efter lange forhandlinger og flere sammenbrud, lykkedes det i slutningen af marts og starten af april Fødevareforbundet NNF at opnå forlig med Danske Slagtermestre om de to overenskomster for fødevareindustrien og butiksområdet.

Medlemmerne har nu haft mulighed for at stemme, og det blev til massive "ja" for begge overenskomster.

61,5 % af medlemmerne der er dækket af fødevareindustri-overenskomsten valgte at bruge deres stemmeret. 95,6 % stemte ja.

- Der skal lyde en stor ros til vores gode tillidsrepræsentanter. De viser vejen og sørger for at kollegaerne bliver hørt. Jeg er både imponeret og stolt over den høje stemmeprocent, siger Flemming dal Cortivo, forbundssekretær og chefforhandler for industrioverenskomsten.

For butiksoverenskomsten var det 96,6 % der stemte ja.

De to indgåede overenskomster er meget lig hinanden. De er kendetegnet ved lønstigninger, forbedringer af sygelønnen og bedre muligheder for uddannelse.

- Vi har fået en overenskomst der er på niveau med resten af arbejdsmarkedet. Det er jeg tilfreds med. Samtidig er det rigtig godt, at så høj en procentdel af medlemmerne har stemt ja til den nye overenskomst, siger Flemming Mogensen, forbundssekretær og chefforhandler for butiksoverenskomsten.