Foto af Bliv klogere på EU og fødevarepolitik - tag med til Bruxelles
Nyhed

Skal du med Fødevareforbundet NNF til Bruxelles?

Som optakt til valget inviterer vi 24 medlemmer til Bruxelles, hvor I får mulighed for at mødes med danske EU-parlamentsmedlemmer og medarbejdere ved EU-kommissionen
EU flag
EU flag

Bliv klar til Europarlamentsvalget - Kom tre dage til Bruxelles med Fødevareforbundet NNF

Søndag den 25. maj skal vi vælge de danske kandidater til EU-Parlamentet. Som optakt til valget inviterer vi 24 NNF-medlemmer til Bruxelles, hvor I får mulighed for at mødes med danske EU-parlamentsmedlemmer og medarbejdere ved EU-kommissionen.

Fødevareforbundet NNF er ikke et politisk parti. Men det er alligevel vigtigt for os, hvem der får de danske pladser i parlamentet. For det er dem, der afgør, hvilken vej den europæiske fødevareindustri skal bevæge sig.

Byder fremtiden på lavtlønnede job med usikre ansættelsesvilkår? Eller vellønnede jobs til medarbejdere, der er i stand til at producere fødevarer af høj kvalitet og med høj fødevaresikkerhed? Fødevareforbundet NNF kæmper for det sidste.

Men for at nå dertil er vi nødt til at opnå en fælles europæisk enighed. Derfor er valget til EU-Parlamentet vigtigt for os - og for dig som medlem.

Vi skal diskutere:

  • Social dumping
  • Fødevarepolitik
  • Uddannelse af ansatte i fødevaresektoren til faglærte
  • Fødevaresikkerhed og -hygiejne
  • Landbrugsproduktion

Vil du med?

Turen varer fra den 18-20. februar 2014.

Rejsen og opholdet er gratis for deltagerne, men du skal selv betale for at holde fri i de tre dage.

Der trækkes lod mellem de medlemmer, der har tilmeldt sig turen. Hver af forbundets seks afdelinger får hver fire deltagere med på turen.

Hvis du vil med på turen, skal du sende et brev eller en mail med dit navn, adresse, mail-adresse, CPR-nr. og pasnummer til: Steen Karlsen, Fødevareforbundet NNF, C.F. Richs Vej 103, 2000 Frederiksberg eller sk@nnf.dk

Brevet eller mailen skal være hos os: senest onsdag den 29. januar 2014 kl. 12.

Du får besked senest den 4. februar, om du har fået en af de 24 pladser.

Læs meget mere om turen og se programmet for de enkelte dage