Nyhed

Guld til slagterelev fra UCR-Slagteriskolen i Roskilde

Det er første gang nogensinde, at der er blevet uddelt en guldmedalje i forbindelse med svendeprøven for detailslagtere

Det er første gang nogensinde, at der er blevet uddelt en guldmedalje i forbindelse med svendeprøven for detailslagtere

Af Tina Charlotte Frederiksen og Emilia Maria van Gilse

Tirsdag den 29. januar 2013 måtte detailslagterelev André Born fra Slagter Falling i Vanløse lige knibe sig selv i armen en ekstra gang, for han klarede, hvad håndboldherrerne ikke gjorde – han løb med guldet. André scorede nemlig karakteren 12 i alle seks discipliner ved svendeprøven til detailslagter, og det udløser en guldmedalje.

Slagtermester Rasmus Falling var nu ikke synderligt overrasket, for han beskriver André som super pertentlig, engageret og fokuseret. I butikken er André kendt for den gode og kompetente service:

-Det er fuldt fortjent, at André får guldmedalje. Der er ikke en finger at sætte på hans arbejde. Det er en fornøjelse at have en elev, der er så dedikeret og seriøs – og samtidig serviceminded og god til kunderne, udtaler slagtermester Rasmus Falling.

Også en af skuemestrene, der bedømmer elevernes arbejde, Lars Langhoff Madsen, var imponeret over André Borns indsats:

-Det var vildt flot. Han udviste et uhørt højt fagligt niveau, og det er fuldt fortjent, at han får sit svendebrev med en tilhørende guldmedalje, forklarer Lars Langhoff Madsen, der udover at være skuemester også er faglig konsulent i Fødevareforbundet NNFs lokalafdeling Sjælland og Øerne.