Foto af Dan Jørgensen er hentet direkte fra Europaparlamentet til posten som fødevareminister.
Nyhed

Ole Wehlast: vækst og jobs kommer først, Dan

REGERINGSROKADE: Dan Jørgensen (S) er udnævnt som ny fødevareminister. Fødevareforbundet NNF byder velkommen og opfordrer til at vækst og jobs kommer øverst på den nye ministers dagsorden.

REGERINGSROKADE: Dan Jørgensen (S) er udnævnt til ny fødevareminister. Fødevareforbundet NNF byder velkommen og opfordrer til at vækst og jobs kommer øverst på den nye ministers dagsorden.

Torsdag den 12. december kan Dan Jørgensen sætte sig til rette i stolen som ny fødevareminister. Dan Jørgensen kommer direkte fra Europaparlamentet, hvor han har stået i spidsen for de danske socialdemokrater i EU.

- Først og fremmest skal der lyde et stort tillykke med udnævnelsen. Nu har Dan Jørgensen en stor opgave foran sig. Han skal sikre vækst og jobs i den danske fødevaresektor. Jeg håber han vil prioritere den opgave over alt andet, siger Ole Wehlast, forbundsformand for Fødevareforbundet NNF.

Samtidig takker forbundsformanden den nu tidligere fødevareminister Karen Hækkerup:

- Karen Hækkerup har lyttet og hun har gjort det godt, selvom det blev en kort fornøjelse.

Netop det, at Karen Hækkerup kun nåede at være fødevareminister i lidt over fire måneder, får Ole Wehlast til at komme med en klar opfordring.

- Der er taget mange gode initiativer omkring vækst og jobs i fødevaresektoren. Jeg håber Dan Jørgensen holder fast i det fokus. Vi mister jobs hver dag, så han skal i arbejdstøjet fra dag et. Vi forventer snart at se resultater, siger Ole Wehlast og henviser til både Natur- og Landbrugskommissionen og Vækstteam Fødevarers hidtidige arbejde.