Nyhed

Spareribs giver job i Struer

Jensens Foods ansætter 25 nye medarbejdere i sommer-medarbejderstaben for at honorere øget efterspørgsel fra udlandet.

Hos Jensens Foods i Struer, der blandt andet leverer til Jensens Bøfhus, er man med direktør Jann Jensens ord ved at være ”trætte af at have udsolgt”. Derfor er der blevet investeret i en ny stor stegeovn, så produktionen kan fordobles.

- Vi forventer i første omgang at ansætte 25 nye medarbejdere i Struer, og det sker i øjeblikket. De skal være en del af vores sommer-medarbejderstab, siger han.

Normalt er der omkring 40 ansatte i produktionen. Det er specielt en øget efterspørgsel fra udlandet, der nu får virksomheden til at udvide. Jensens Foods leverer blandt andet produkter til Sverige, Island, Tyskland og Frankrig.

Jensens Foods er opdelt i tre afdelinger: oksekød, sovse og færdigretter samt afdelingen for spareribs.

- Vi roterer i de forskellige afdelinger, men alle kan tage over i andre afdelinger, hvis der er sygdom eller spidsbelastninger. Virksomheden er ikke større end alle kender alle og de forskellige arbejdsgange. Det betyder rigtig meget for arbejdsmiljøet, siger tillidsmand for de ansatte fra Fødevareforbundet NNF Lars Thulstrup, der glæder sig til at byde de mange nye kolleger velkommen.