Nyhed

30 fyres i Hatting

Lantmännen Unibake koncentrerer nu produktionen af wienerbrød i Hatting ved Horsens og frostbrødsektionen i Holstebro. Det betyder, at 30 medarbejdere i Hatting fyres, mens der hverken vil ske nyansættelser eller fyringer i Holstebro.

- Det er sørgeligt, at 30 mister deres arbejde på brødfabrikken i Hatting. På den anden side er det positivt, at Lantmännen Unibake beholder produktionen i Danmark i stedet for at flytte den til udlandet, siger næstformand i Fødevareforbundet NNF Horsens-Vejle, Jens Christian Laursen.

Fyringerne i Hatting finder først sted den 1. marts næste år. Inden da skal der holdes en række forhandlingsmøder, hvor Jens Christian Laursen fra Fødevareforbundet NNF sidder med ved bordet.

Lantmännen Unibake vil med det, man betegner som kompetencecentre i Holstebro og Hatting, investere millioner i en ny produktionslinje på brødfabrikken i Holstebro. Det sker samtidig med, at linierne for specialbrød i Hatting lukkes.

- Med den nye investering i Holstebro får vi en topmoderne linje, der med højt output kan sikre gode kvalitetsprodukter til en konkurrencedygtig pris. Samtidig sikrer vi vores konkurrenceevne og fremtidige vækst, siger divisionsdirektør i Lantmännen Unibake i Danmark, Trine Egsgaard.