Nyhed

Julehilsen fra afdelingsformanden

Julen nærmer sig og det nye år 2011 følger lige i hælene og 2010 går på hæld.

Jeg vil gerne takke jer alle for samarbejdet for at sikre vore medlemmer gode arbejds- og arbejdsmiljøvilkår, ligesom jeg vil takke for det arbejde, der er lagt i at servicere vore ledige medlemmer samt efterlønnere og folkepensionisterne.

2010 var et år hvor specielt vore ledige medlemmer oplevede store ændringer, såvel igennem lovgivning som ved centrale og lokale beslutninger i Fødevareforbundet NNF.

2011 vil byde på mange nye udfordringer såvel lokalt som centralt, ligesom vi jo alle ved at der i 2011 kommer et folketingsvalg, et valg vi skal sætte alle vore mulige kræfter ind på at vinde. I forbundet har vi besluttet at sætte fokus på de mange problemer, der direkte rammer vore medlemmer med den for nuværende politik, og derigennem være med til at få en ny politik og en ny Socialdemokratisk ledet regering i Danmark.

2011 vil også være et år med særlig fokus på det tredje ben i vores organisation, altså vore tillidsrepræsentanter, det har været en voldsom udvikling i det at være tillidsrepræsentant det seneste år, ikke mindst med de dagsordener, somspecielt arbejdsgiverne mange steder sætter, med krav om lønnedgang, øget arbejdstempo, større fleksibilitet og laveste fællesnævner for hele arbejdsmiljøområdet. Det er ganske enkelt ikke rimeligt at vore tillidsvalgte skal behandles på en sådan måde, at mange kommer i konflikter med deres kollegaer, alene med baggrund i mange virksomheders eller koncerners ledelsesstil, med udmeldelser om bål og brand, så vore medlemmer bliver utrygge for de har et job i morgen.

Med disse ord vil jeg ønske alle vore tillidsvalgte, ansatte, valgte, medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår 2011.

Med venlig hilsen

Peder Pedersen
Afdelingsformand i Fødevareforbundet NNF Sydjylland