Nyhed

Nyt liv i Stop snyd-kampagne

Fødevareforbundet NNF slår et slag for en årelang kampagne mod fusk med fødevarer

Af Poul Damgård

Fødevareforbundet NNF’s medlemmer brænder i deres daglige arbejde for at levere sunde og friske fødevarer til dig og din familie.

Derfor kører vi nu på 4. år vores Stop snyd-kampagne, som desværre stadig er aktuel. Så fortæl os, hvis du har mistanke om fusk med datomærkninger eller varedeklarationer i fx supermarkedets køledisk.”

Sådan lyder teksten i en avisannonce, som forbundet har indrykket i dag. Sammen med et nyt logo for Stop snyd-kampagnen, som er gengivet øverst på denne artikel, samt på forsiden af www.nnf.dk.

Super Best-kæden, som er særlig ramt af de aktuelle skandaler, har kastet sig ud i en oplysnings- og undskyldningskampagne til 400.000 kroner om dagen i to uger. Fødevareforbundet NNF har knap så store økonomiske armbevægelser, men ønsker med understregningen af sin Stod snyd-kampagne at give et bidrag til kampen mod fusk med fødevarer.

Kontrollen med fødevarer er også på dagsordenen ved en høring i næste uge i Folketingets udvalg for fødevarer, landbrug og fiskeri, hvor forbundssekretær Flemming Mogensen er blandt indlederne.

Læs om, hvordan du kan anmelde snyd med fødevarer:
Anmeld din mistanke - Stop Snyd med fødevarer