Nyhed

Forhandlinger fortsætter i Forligsinstitutionen

Fødevareforbundet NNF mødtes i dag til overenskomstforhandlinger med DSM (Danske Slagtermestre). Parterne kunne dog ikke nå frem til enighed, og de videre forhandlinger skal nu ske under ledelse af Forligsinstitutionen.

Af web-redaktør Emilia Maria van Gilse

Fødefareforbundet NNF og DSM har tidligere afholdt tre møder for at nå frem til en ny overenskomst på området. Det seneste møde fandt sted for 14 dage side, og her valgte parterne at tage en tænkepause. Forbundssekretær i Fødevareforbundet NNF Flemming Mogensen havde på det tidspunkt en klar opfattelse af, at et forhandlingsresultat var inden for rækkevidde.

Men dagens forhandling viste, at parterne er langt fra hinanden:

- Vi blev i dag præsenteret for en helt anden dagsorden end på sidste møde. Vi står nu meget langt fra hinanden, og det var ikke muligt at nå til enighed om ordlyden af en ny overenskomst.

De videre forhandlinger mellem parterne skal nu ske under ledelse af Forligsinstitutionen.

- Jeg synes, at det er rigtig ærgerligt, at vi ikke kunne nå til enighed i dag – særligt når vi for 14 dage siden kunne ane omridset af en ny overenskomst. Jeg ser nu frem til, at Forligsinstitutionen overtager forhandlingerne og håber på en snarlig løsning.

Den nuværende overenskomst mellem Fødevareforbundet NNF og DSM udløber den 1. april.